HU | EN

 

 

"Fél éven át tartó business coaching keretein belül dolgoztunk együtt Csabával és mindvégig biztonságban érezve magamat, alkalomról alkalomra jól szintetizálható fejlődési utat sikerült bejárnom a segítségével. Az előre lefektetett célok mentén de a kereteket mégis rugalmasan alakítva, reagálva aktualitásokra sikerült támogatnia abban, hogy kihozzam magamból a legtöbbet. Az önismereti munkámat olyan szintre emelte(tte) ami mostantól elkísér és Neki köszönhetem, hogy most már mindig lesz a zsebemben egy-két olyan eszköz amikre nehéz helyzetekben támaszkodni tudok. Változás menedzsment és rezilienca témakörökben kiemelkedőt tettünk le együtt az asztalra. Hálás vagyok nagyon, hogy megismerhettem és dolgozhattunk együtt."

Lénárt Dóra - Head of Telesales, profession.hu

"Eleinte Csaba lépésről lépésre vezetett a változás útján, apránként elengedve a kezemet, de mindig mögöttem állva, ha megbotlanék. Hamar megtalálta az eszközt, amivel hatékonnyá tudtuk tenni a fejlődés folyamatát, az üléseken elhangzottak pedig puha füstként töltötték meg a gondolataimat, megigazítva, elsimítva a több éves-évtizedes negatív, de legalábbis nem konstruktív berögződéseket. Sokkal többet kaptam a vele eltöltött körülbelül három hónap alatt, mint ami miatt eredetileg elmentem hozzá. Elindított egy úton, amit nem is láttam, mert annyira más irányba koncentráltam. Más ember lettem a folyamat végére."

Gácsi Mónika - EEMEA HR Manager, Lexmark International

"Csaba ezúttal is gyorsan vitt be egyik utcából a másikba az önismeret felé vezető úton. Kalandos volt ismét, de most is szívesen vettem magam mellé őt mint tapasztalt guide-ot. Nemcsak beszéltem, hanem cselekedtem is az ő támogatásával. Rövid kitérő után ismét rajta vagyok egy teljesebb élet felé vezető úton."

Berta Zoltán - Consultant, Hexcel Corporation

"Csabával dolgozni tulajdonképpen észrevétlen munka, aminek a végeredménye annál látványosabb. Minden esetben a helyzethez alkalmazkodva különböző technikákkal igyekszik kihozni a legjobb vezetőt bárkiből."

Szigeti Nikoletta - Üzletágvezető, Profession.hu Kft.

"Több, egymást felerősítő ok következtében leeresztettem, elakadtam… Tudtam, hogy ezzel a csomaggal nem birkózom meg egyedül. Különben is, ha vezetői elakadásokban segíthet a coach, akkor…? Csaba figyelt, kérdezett, felrázott, „táncba vitt” és vezetett. Megdöbbentem, gondolkoztam, dühöngtem, „fájtam”, nevettem, és az együttes koreográfia jóvoltából „táncoltam”. Most  magam koreografálok!!!"

 Bíró Gabriella - tréner, szervezeti tanácsadó, Rávezető Projekt

"Percről percre változol, a külsőd, a stílusod, az ízlésed, a környezeted, stb. Mégis a legfájdalmasabb, amikor önmagad felé változol. Fáj a felismerés, fáj, hogy valamit el kell hagynod. De az éned mégis változásért kiált, mindegy, hogy milyen módon, csak változni akarsz. A régi mintáiddal már nem tudsz kapcsolódni, emberek hagynak el, mert még nem ismerték fel magukban a változást. De te hajlandó vagy szintet lépni, bármennyire is keserves. Le akarod vetkőzni régi önmagad egy jobb élet reményében. Csaba segít megélni ezt a változás okozta fájdalmat, nem hagy visszahúzódni, terelni, megalkudni az elavult mintáiddal. Támogat, hogy erősnek érezd magad, tele önbizalommal, megbecsüléssel állj fel minden ülés végén. Egyre inkább felismered, és a javadra fordítod ezt az általa nyújtott támaszt, mely napról napra, ülésről ülésre táplál, erőt ad a következő lépéshez és segít, hogy a régi éned fellélegezzen, és újjá szülessen."

Varga Judit - Minőségmenedzsment vezető, OT Industries

"Az életben megkapunk mindent amire szükségünk van, a megfelelő helyen, időben és összefüggésben. Nekem ez vagy te! Szükségem volt arra, hogy végig járd velem eddigi életem zegzugos utcáit. Olyan természetesen, magával értetődően tetted mindezt, végig hagyva, hogy én jöjjek rá mit miért cselekedtem adott helyzetben. Ezt az utazást végigjárva egész más szemlélettel élem most már az életem a családom, barátaim és legfőképpen saját magam legnagyobb örömére."

Makkai Gabriella - Könyvelő, Hi-lex Hungary Kft.

"Csabával életem egyik kiemelkedően fontos és nehéz időszakának közepén kezdtük el a folyamatot. Minden alkalommal megfelelő időt és lehetőséget hagyott arra, hogy felismerjem hogyan oldható meg, vagy hogyan fordítható a javamra egy-egy kialakult helyzet. Jó edzőként megtanított kialakítani és alkalmazni a saját helyzetmegoldási metodikámat, hogy a folyamat végeztével már egyedül tudjam kezelni a kialakuló szituációkat. Mindemellett az egyik legfontosabb mérföldkő volt életemben ahhoz, hogy saját coach identitásomat részleteiben is meghatározzam."

Szabó Zsófia - business coach, vezetőfejlesztő

”Csaba az a szakember, aki nem hagy figyelmen kívül semmi apró részletet. Nem hagy túl sokat mellébeszélni, nem hagyta, hogy túl nagy figyelmet szenteljek a zsákutcáknak. Inkább nagyon elegánsan a célok felé fordít, és azonnal megfogja azokat a pontokat, amelyek a cél felé vezetnek. Figyelmességi szintje elképesztően magas, nem hagy figyelmen kívül egy arcrándulást sem. Ettől nagyon nagy megértést és lefogadást éreztem felőle. Ez talajt adott belső világom kibontakoztatásához, a biztos és a bizonytalan területek feltárásához, melyek gyakran a tudaton kívüliek. Ezt megfogva egy nagyon dinamikus folyamat zajlott közöttünk, konkrét és ellenőrzött feladatokkal, melyek nem engedik a célok elhomályosodását. Nagyon kreatív munka volt, mely belsőleg nagyon sok erőt és konstruktivitást adott. Köszönöm.”

Kocsis Tibor – Tulajdonos, TK-Consult s.r.o

"Az együttműködésünket Csabával már az elejétől kezdve egyszerre jellemezte a végtelen könnyed kommunikáció és a kemény munka. Hétről hétre ástuk magunkat egyre mélyebbre az általam hozott problémába, és ő végig támaszként állt mellettem. Hihetetlen profizmussal terelgetett az utamon, és azt is elérte, hogy az ő segítségével, de mégis saját magam hozzam meg azt a döntést, ami végül a megoldáshoz vezetett. Ezért nagyon hálás vagyok neki, mert rávilágított, hogy mindaddig, amíg nem tesszük meg azt a bizonyos első lépést, addig nem tudjuk elérni a célunkat. Ma már felszabadultan és megkönnyebbülten megyek reggelente dolgozni, megszűnt a gyomorgörcs és a bizonytalanság. Mindemellett számtalan olyan hasznos gyakorlatot osztott meg velem, amik a jövőben hozzá fognak segíteni ahhoz, hogy merjem használni az erősségeimet, illetve fogadjam el azok létezését. Büszke vagyok rá, hogy mindezt elértem, és ezt Csabának köszönhetem. Bátran és szívből ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy szakmai életének egy pontján megrekedt és nem találja a kiutat."

Marhás Melinda - Accounting Team Member, Kinetic Concepts

"I highly recommended Csaba as a team building coach. Our project-oriented work is often stressful, with high pressure from multiple stakeholders, but Csaba throve in this environment. He was able to handle us in the most demanding situations extremely well.  If Csaba's coaching service in our firm is a good indication of his future performance, he would be an extremely valuable asset to any company. If I can provide you with any further information, please do not hesitate to contact me."

  Serge De Block - Managing Director, TechTree Solutions

"Együttműködésünk során feltűnt, és ez persze engem is motivált, a profi hozzáállás, az információ változatossága, a kommunikáció könnyedsége. Nyilvánvaló volt számomra hogy folyamatosan képzi magát. Számomra  Csetneki Csaba  pozitív példa, mely ösztönöz abban, hogy folytassam munkámat, most már általa is egy gazdagabb eszköztárral."

Dr. Perlik Alice - Egyesített Szent István és Szent László Kórház

 "I've worked together with Csaba Csetneki on two occasions and have benefitted greatly from his experience and knowledge on business development from a coaching approach. Whilst working together Csaba made the QA on the business case and career plans with main focus on the service portfolio. Later we again worked on a project in maintaining business growth using partners. I find that Csaba presents an intelligent approach to any strategic subject that brings down thoughts to written and documented plans that are easy to follow, correct and measure for success. I can highly recommend Csaba Csetneki as a coach for anyone who is interested in growing their potential with success."

  Nete Jörgensen - Project Manager, HDS

"Mindig hasznos, előremutató és értékes visszajelzéseket kaptam Csabától. Bármilyen kérdéssel, bármikor fordulhattam hozzá. Lényeges és fontos dolgokra hívta fel a figyelmem, ami mindig hozzásegített a fejlődéshez, és a jobb teljesítményhez!"

Horváth Zsóka - Tulajdonos, Tour de Zsokolat

"A közös munka hozzásegített, hogy sokkal magabiztosabb, nyugodtabb legyek. Bizonyos dolgokról másképpen gondolkodom, más oldalról, nézőpontból is próbálom nézni. Köszönöm! Hamarabb kellett volna foglalkoznom evvel a dologgal!"

Kmetykó Zoltán - Tulajdonos, MKM Üveg Design Studió

"...mióta coacholtál, nem volt még olyan felvételi folyamat, aminek a végén ne akartak volna felvenni. 10-ből végül hármat vettek fel a 2 éves programba, és én vagyok az egyik!"

Gyöngyösi Nelli - Outperformer Trainee, Hilti Hungária

"Csabát kiváló szakembernek tartom, a folyamatos tanulást és az önképzést képviseli, gyakorlja. Bátran ajánlom minden fiatal vezetőnek, aki küzd az elfogadással és az elfogadtatással. Olyanoknak, akik képesek megélni egy esetleges mélypontot, segítőként, támogatóként tekintenek rá, és akik bátrak leplezetlen őszinteséggel megnyílni előtte."

Babarczi Réka - Ügyfélszolgálati vezető, ELMŰ Nyrt.